spaghetti med kjøttdeig og tomatsalsa - rask

Simple but tasty!

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 400 g pasta
  • 4 ss lettrømme
  • Tomatsalsa:
  • ½ stk løk
  • 3 stk tomat
  • 2 ss friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian) (kan også bruke tørkede urter)
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 ss olivenolje
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper

Slik gjør du:

1. Stek kjøttdeigen/karbonadeigen for seg selv. Kok pastaen.

 

2. Hakk løk og skjær tomatene i små biter. Tilsett finhakkede friske krydderurter. Bland alt sammen med balsamicoeddik, olivenolje og smak til med salt og pepper.

 

3. Legg pasta på en tallerken, ha over kjøttdeigen. Hell over litt rømme og legg tomatsalsaen på toppen.

Tips: For å gjøre retten sunnere kan du med fordel bytte ut lettrømmen med rømmekolle eller kesam.

Kos deg med spaghettien

  -kokkokokke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits