Pølser i potetform!

Ingredienser

  • 2 stk røkt kjøttpølse
  • 1 pk fløtegratinerte poteter
  • 2 stk tomat
  • 2 ss revet hvitost (kan sløyfes)

Slik gjør du:

1. Hell pakken med fløtegratinerte poteter i en smurt ildfast form, tilsett angitt væske. Rør om.

 

2. Ta skinnet av pølsene og skjær de i skiver. Del tomatene i skiver, og legg de på toppen av formen sammen med pølser. Strø over ost.

 

3. Stek som angitt på pakken i ca. 30 minutter.

 

Server med en grønn salat. Formen kan pyntes med sorte oliven.

Nam nam... Kos deg med pølse og potetformen!

  -kokkokokke

Én kommentar

Emilie

21.sep.2010 kl.18:00

Nam, det så godt ut

Skal definitivt prøve det :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits