Pølser i slåbrokk

ingredienser
  • Gjærdeig:

    ½ pakke gjær
  • 100 g TINE Ekte Meierismør , smeltet
  • 2 dl TineMelk Lett
  • 1 egg
  • 1 ts salt
  • 7 dl (ca.) hvetemel siktet
  • Fyll:

    1 pose cocktailpølser eller andre små pølser
  • 3 ss sennep
  • 100 g Norsk Cheddar , eller Jarlsberg, revet
  • Pensling og dryss:

    1 sammenvispet egg
  • 3 ss revet Norsk Cheddar



 

Slik gjør du

  1. I stekeovnen ved 220 grader i ca. 10-15 minutter.
  2. Smelt smøret og hell i melken. Rør gjæren ut med litt av den lunkne væsken i en bolle. Rør inn sammenvispet egg. Tilsett salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse.
  3. Kjevle ut gjærdeigen til et rektangel, smør på sennep og del deigemnet opp i små kvadratiske ruter, 2 x 2 cm. Legg en pølse på hver deigbit og rull sammen. Legg pølsebitene på en stekeplate med skjøten ned. Etterheves i 15 minutter.
  4. Pensle med sammenvispet egg og dryss på revet ost. Stek pølsebitene midt i ovnen til de er gyllenbrune.


Pølser i slåbrok


De er kjempe gode, og anbefales!

Koos dere!
Blogges!

    - Emilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits